Tratament Varice Cluj Napoca

Tratamente Varice

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Ne ajutăm pacienții să scape de varice, stabilind un plan de tratament clar și eficient ca în final ei să se bucure din nou de picioare sănătoase, estetice și fără durere.

tratament varice - departament flebologie

Aplicăm cele mai avansate metode de tratament, cu LASER sau cu substanțe active, utilizând echipamente medicale inovatoare!

Dispunem de o echipă medicală specializată în tratamentul varicelor cu o experiență vastă și ne mândrim cu mii de pacienți tratați cu succes la nivel național.

Rezultate clare, fără durere, și de lungă durată!

tratament-varice-cluj

Medici specializați în tratamentul varicelor

Metodele inovatoare de tratament utilizate la Centrul Medical Anastasios din Cluj-Napoca permit venelor deranjante și inestetice să dispară fără a necesita intervenții chirurgicale.

Ce este tratamentul pentru varice cu LASER?

Ablația endovenoasă este un tratament minim invaziv ghidat de imagini. Folosește radiofrecvența sau energia laserului pentru a cauteriza (arde) și a închide venele anormale care duc la varice (vene varicoase).

Tratamentul este minim invaziv, fără durere, fără cicatrici iar recuperare este imediată oferind rezultate spectaculoase și de lungă durată.

Ce este tratamentul pentru varice cu substanță activă (Scleroterapia)? 

În loc să îndepărteze vena bolnavă utilizând o procedură chirurgicală invazivă, tratamentul cu substanță activă face ca vena să se dizolve și să fie absorbită în organism fără anestezie, incizii și durere.

Când substanța intră în contact cu pereții venei, are loc o reacție de micșorare imediată, iar la sfârșitul procesului aceasta duce la absorbția vaselor de sânge în corp și în final la dispariția lor.

tratament laser varice cluj

Experiența noastră în metode de tratament ambulator (non-chirurgical) a dovedit că acestea sunt tratamente sigure, eficiente și fără durere pentru pacient.

Nu este nevoie de anestezie generală sau locală, iar pacientul poate reveni la activitățile sale de zi cu zi imediat după fiecare ședință de tratament.

Atenție! Dacă varicele sunt lăsate netratate, problema se poate agrava și pot provoca, în cazuri rare, cheaguri de sânge care vă pun viața în pericol.

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți avea parte de tratamente cu rezultate vizibile, fără durere și fără timp de recuperare!

Programează-te

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969

Prețuri

Nume Serviciu

Pret (Lei)

Consultație

225

Consultație și Ecografie Doppler venos 1 membru

370

Consultație și Ecografie Doppler venos 2 membre

430

Consultație și Ecografie Doppler arterial 1 membru

370

Consultație și Ecografie Doppler arterial 2 membre

430

Consultație și Ecografie Doppler carotidian

370

Consultație și Ecografie Doppler vascular abdominal

370

Cel mai nou centru medical din Cluj-Napoca

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Programează-te

Ce sunt varicele?

Tratament Varice | Flebologie Cluj

Varicele sunt dilatații ale venelor superficiale ale membrelor inferioare, vizibile sub piele. Ele apar atunci când valvele venelor, în special celor de la nivelul membrelor inferioare, sunt slăbite, astfel ele permit sângelui să stagneze și să lărgească venele.

Ce favorizează apariția varicelor?

În România această boală atinge între 35-50% din populaţia adultă de regulă cu vârsta cuprinsă între 30 şi 40 ani. Ca și factori care favorizează apariția bolii, sunt factori interni - ce țin de materialul genetic, și factori externi - ce țin de stilul de viață al pacientului.

Care sunt simptomele în boala varicoasă?

Cel mai frecvent simptom pe care îl prezintă pacientul cu boală varicoasă este senzația de picioare grele sau picioare obosite apărute după o zi de stat în picioare. Chiar dacă pacientul nu observă nici o venă dilatată, ecografic se pot depista modificări incipiente de varice.

Ce investigații sunt recomandate în varice?

Ecografia Doppler venoasă a membrelor inferioare este examinarea de primă intenție și probabil cea mai importantă în patologia venoasă, care în prezent este destul de accesibilă în multe centre medicale din România și se efectuează foarte frecvent.

Care sunt opțiunile de tratament pentru varice?

Cele mai des întâlnite metode de tratament în cazul varicelor (boală varicoasă) sunt scleroterapia, scleroterapia cu UGFS, E.V.L.A. – termoablația laser endovenoasă, și chirurgia clasică, în funcție de experiența și arsenalul medical pe care îl are la dispoziție medicul flebolog.