Tratament sindrom de intestin iritabil Cluj-Napoca

Tratament Sindrom de Intestin Iritabil în Cluj-Napoca

Centrul medical Anastasios

Ne ajutăm pacienții în tratarea cu succes a sindromului de intestin iritabil și a durerilor asociate, diagnosticând problema medicală, stabilind un plan de tratament clar, eficient, și asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

Clinica Prctologie Cluj

Sindromul intestinului iritabil este o tulburare frecventă care afectează intestinul gros. Semnele și simptomele includ crampe, dureri abdominale, balonare, gaze și diaree, constipație sau ambele.

Sindromul intestinului iritabil este o afecțiune cronică pe care va trebui să o gestionați pe termen lung. Doar un număr mic de persoane cu acest sindrom au semne și simptome severe. Unele persoane își pot controla simptomele gestionând dieta, stilul de viață și stresul.

Semnele și simptomele sindromului de intestin iritabil variază, dar sunt de obicei prezente pentru o lungă perioadă de timp. Cele mai frecvente includ:

– constipația sau diareea;
– alternanța episoadelor de diaree și constipație;
– durerea abdominală care dispare prin defecație;
– senzația de balonare, gaze;
– prezența mucusului în scaun;
– senzația de defecație incompletă.

Dacă aveți o modificare persistentă a obiceiurilor intestinale sau alte semne sau simptome ale sindromului de intestin iritabil, este indicat să va faceți un consult de specialitate. Acestea pot indică o afecțiune mai gravă, cum ar fi cancerul de colon. Semnele și simptomele mai grave includ pierderea în greutate, diareea (în special noaptea), sângerarea rectală, anemia cu deficit de fier, vărsăturile inexplicabile, dificultatea la înghițire si durerea persistentă care nu este ameliorată prin trecerea gazului sau a mișcării intestinului.

Cauza exactă a sindromului de intestin iritabil nu este cunoscută. Factorii care par să joace un rol variază de la modificări ale microbilor intestinali sau o infecție severă, până la stresul timpuriu al vieții.

În cadrul clinicii noastre, diagnosticul și tratamentul pacienților cu sindromul intestinului iritabil va fi efectuat cu ajutorul celor mai moderne proceduri folosind echipamente medicale performante de specialitate.

Centrul medical Anastasios din Cluj-Napoca dispune de o echipa medicală specializată în tratamentul sindromului de intestin iritabil cu o experiență cumulată de peste 15 de ani și sute de pacienți tratați la nivel național.

Medici specialiști în tratamentul sindromului de intestin iritabil

Înțelegem problemele medicale ce pot fi provocate de sindromul intestinului iritabil și suntem aici că să ne ajutăm pacienții să fie bine din nou, aplicând tratamente moderne și eficiente, asigurându-ne că ei vor fi bine din nou.

Nu lăsați disconfortul și durerea cauzată de sindromul intestinului iritabil să evolueze într-o problema de sănătate mai gravă. Constipația cronică sau diareea provocate de sindromul intestinului iritabil pot duce la apariția hemoroizilor. În plus, sindromul intestinului iritabil mai este asociat cu o calitate slabă a vieții și tulburări de dispoziție care pot duce la depresie sau anxietate.

Programați-va pentru o consultație în clinica noastră în cadrul departamentului de Gastroenterologie și noi va garantăm că veți fi tratat cu toată discreția și atenția pe care o meritați de către echipa noastră medicală specializată în tratamentul sindromului de intestin iritabil.

Cu toții merităm să ne simțim bine și să ne bucărăm de viață fără dureri și disconfort!

Pentru programări telefonice, sunați la numărul de telefon: 0364 969 sau apăsați butonul Programează-te, completați toate datele și veți fi contactat de către o colegă pentru a stabili programarea și alte detalii.

Programează-te

Pentru programări, apelați:

0364 969
0771 547 033

Prețuri

Nume Serviciu

Pret (Lei)

Consultatie

160

Ecografie abdominala

160

PACHET consultatie + ecografie abdominala (10% reducere)

290

Cel mai nou centru medical din Cluj-Napoca

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Programează-te