Tratament Marisce Hemoroidale Cluj-Napoca

Tratament Marisce Hemoroidale

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Ne ajutăm pacienții să scape de durerile cauzate de mariscele hemoroidale diagnosticând problema medicală, stabilind un plan de tratament clar, eficient, și asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

tratament hemoroizi cluj-napoca minim invaziv

Mariscele hemoroidale sunt excrescențe benigne, formate din același tip de țesut ca și țesutul ce înconjoară anusul.

Ele apar exact în zona de închidere și de deschidere a sfincterului anal, izolat sau multiplu, de diferite dimensiuni, uneori neobservate de ani de zile.

Centrul medical Anastasios din Cluj-Napoca dispune de o echipa medicală specializată în tratamentul mariscelor hemoroidale si a altor afecțiuni proctologice cu o experiență cumulată de peste 30 de ani și mii de pacienți tratați la nivel național.

Medici specializați în tratamentul mariscelor hemoroidale

Nu lăsați ca disconfortul cauzat de mariscele hemoroidale să evolueze într-o problemă de sănătate mai gravă.

În general, mariscele hemoroidale cauzează doar dezavantaje estetice, și nu funcționale. Cu toate acestea, ele împiedică igiena anală corespunzătoare și astfel pot provoca mâncărime, pot deveni inflamate și chiar suprainfectate dacă nu sunt tratate corespunzător și la timp.

Programați-vă pentru o consultație în clinica noastră și noi va garantăm că veți fi tratat cu toată discreția și atenția pe care o meritați de către echipa noastră medicală specializată în tratamentul mariscelor hemoroidale.

Cu toții merităm să fim sănătoși și să ne putem bucura de viață fără discomfort și durere.

Programează-te

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969

Prețuri

Nume Serviciu

Pret (Lei)

Consultație proctologie

225

Control proctologie

150

Cel mai nou centru medical din Cluj-Napoca

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Programează-te

Ce sunt mariscele hemoroidale?

tratament marisce hemoroidale cluj anastasios

Mariscele hemoroidale sunt excrescențe benigne, formate din același tip de țesut ca și țesutul ce înconjoară anusul. Ele apar exact în zona de închidere și de deschidere a sfincterului anal, izolat sau multiplu, de diferite dimensiuni, uneori neobservate de ani de zile.

De ce apar mariscele hemoroidale?

Mariscele hemoroidale sunt adesea consecințele unei boli hemoroidale anterioare, ele fiind de fapt formă de vindecare a unei tromboze hemoroidale. Bineînțeles, pot fi asociate și unei patologii hemoroidale active, cu prolaps şi sângerare.

Sunt periculoase mariscele hemoroidale?

În general, mariscele hemoroidale cauzează doar dezavantaje estetice, și nu funcționale. Cu toate acestea, ele împiedică igiena anală corespunzătoare și astfel pot provoca mâncărime, pot deveni inflamate și chiar suprainfectate dacă nu sunt tratate corespunzător și la timp.

Care este tratamentul mariscelor hemoroidale?

În tratamentul medicamentos se poate administra o crema adecvată cauzei inflamației care poate ameliora simptomatologia. În tratamentul chirurgical se îndepărtează excesul de piele cu radiofrecvență și sutură ulterioară, după ce în prealabil se face o anestezie locală.