Tratament Hemoroizi Cluj Napoca

Tratamente hemoroizi

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Ne ajutăm pacienții să scape de durerea cauzată de hemoroizi diagnosticând ferm problema medicală, stabilind un plan de tratament clar si eficient, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

tratamente hemoroizi cluj

Principalele motive ale apariției hemoroizilor sunt:

  • factorul ereditar, transmis genetic în familie
  • tulburări ale tranzitului intestinal, în special constipația și diareea cronică
  • factorii alimentari, cum ar fi consumul excesiv de condimente
  • alcool sau alte alimente ce duc la iritare în zona anusului și rectului
  • sarcina, nașterea, sindromul premenstrual
  • practicarea sporturilor, cum ar fi ciclismul sau motociclismul, prin prisma poziției
  • alți factori iritativi cum ar fi supozitoarele, cremele, unguentele, sau laxativele iritante

Centrul medical Anastasios din Cluj-Napoca dispune de o echipa medicală specializată în tratamentul hemoroizilor cu o experiență cumulată de peste 50 de ani și mii de pacienți tratați la nivel national.

Medici specializați în tratamentul hemoroizilor

Cea mai des întâlnită complicație ale  hemoroizilor este tromboza și tromboflebita hemoroidală, extrem de dureroasă și de neplacută.

Programați-vă pentru o consultație în clinica noastră și noi vă garantăm că veți fi tratat cu toată discreția și atenția pe care o meritați de către echipa noastră medicală specializată în tratamentul hemoroizilor.

Cu toții merităm să ne simțim bine și să ne bucurăm de viață fără dureri și disconfort!

Programează-te

Pentru programări, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969

Nu lăsați hemoroizii să evolueze într-o problemă de sănătate mai gravă.

Deși unguentele și tratamentele convenționale pot funcționa în anumite cazuri, este recomandat să cereți opinia unui medic specialist pentru a va asigura că problema medicală nu poate evolua sau genera alte complicații.

Prețuri

Nume Serviciu

Pret (Lei)

Consultație hemoroizi

225

Control hemoroizi

150

Cel mai nou centru medical din Cluj-Napoca

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Programează-te

Ce sunt hemoroizii?

consultatii si tratamente hemoroizi centrul medical clinica anastasios cluj napoca

Hemoroizii sunt structuri vasculare dilatate, localizate la nivelul canalului anal având asupra lor mai multe elemente anatomice: țesut conjunctiv, fibre musculare, nervi, vase și mucoasă.

Ce sunt hemoroizii interni?

Hemoroizii interni sunt localizați la aproximativ 4 cm de la marginea anală spre interior. Hemoroizii interni sunt acoperiți de mucoasă, structură ce nu prezintă inervații, deci se pot face intervenții minim-invazive la nivelul hemoroizilor interni fără să necesite anestezie.

Ce sunt hemoroizii externi?

Hemoroizii externi se localizează în jurul anusului sub piele. Hemoroizii externi au învelișul pielea, care este o structură foarte bine inervată, iar o intervenție la nivelul hemoroizilor externi va necesita obligatoriu o anestezie locală sau regională.

Cum se face diagnosticarea hemoroizilor?

Diagnosticul in cazul hemoroizilor se face prin: anamneza (determinarea istoricului medical), examenul clinic, tușeul rectal, anuscopia (vizualizarea directă sau video a porțiunii terminale a colonului), și cea mai precisă metodă: colonoscopia.

În câte stadii sunt clasificați hemoroizii?

Hemoroizii sunt clasificați în 4 stadii: - stadiul 1, când hemoroizii interni sunt destul de mici, nu se văd, nu se palpează; - stadiul 2, când pacientul observă apariția lor la exterior care după defecație se retrage înapoi în interior; - stadiul 3, hemoroizii interni ies puțin afară și înapoi se reduc digital (prin apăsare); - stadiul 4, când hemoroidul intern iese afară și înapoi nu mai intră, deci există un prolaps permanent.