Tratament Fisuri Anale Cluj

Tratament fisuri anale

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Ne ajutăm pacienții în tratarea fisurilor anale și a durerilor asociate diagnosticând problema medicală, stabilind un plan de tratament clar, eficient, și asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

tratament fisuri anale cluj napoca

Fisura anală este o afecțiune cronică localizată la nivelul orificiului anal. Cauza principală a fisurii anale este existența unui hemoroid care s-a trombozat și a generat boala.

Dacă aveți dureri care apar la sfârșitul eliminării scaunului urmate de perioade de acalmie, și urmate de mici sângerări, atunci probabil aveți o fisură anală.

În cadrul clinicii noastre, diagnosticul și tratamentul fisurilor anale este efectuat cu ajutorul celor mai moderne proceduri folosind echipamente medicale performante de specialitate.

Centrul medical Anastasios din Cluj-Napoca dispune de o echipa medicală specializată în tratamentul fisurilor anale cu o experiență cumulată de peste 30 de ani și mii de pacienți tratați la nivel national.

Medici specializați în tratamentul fisurilor anale

Deși unguentele și tratamentele convenționale pot funcționa în anumite cazuri, este recomandat să cereți opinia unui medic specialist pentru a vă asigura că problema medicală nu poate evolua sau genera alte complicații mai grave.

Complicațiile fisurilor anale netratate la timp poate aduce pacientul în situația în care intervenția chirurgicală este singura soluție.

Nu lăsați durerile să treacă de la sine și veniți la un consult.

Programați-vă pentru o consultație în clinica noastră și noi vă garantăm că veți fi tratat cu toată discreția și atenția pe care o meritați de către echipa noastră medicală specializată în tratamentul fisurilor anale.

Cu toții merităm să ne simțim bine și să ne bucurăm de viață fără dureri și disconfort!

Programează-te

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969

Prețuri

Nume Serviciu

Pret (Lei)

Consultație proctologie

225

Control proctologie

150

Cel mai nou centru medical din Cluj-Napoca

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Programează-te

Întrebări frecvente (FAQ):

Ce este fisura anală?

tratament fisuri anale cluj anastasios

Fisura anală este o afecțiune cronică localizată la nivelul orificiului anal, fiind o ruptură mică în mucoasa care căptușește anusul, ultima parte a tubului digestiv.

De ce apare fisura anală?

Cauza unei fisuri anale o reprezintă existența în antecedentele pacientului a unui hemoroid care s-a trombozat și a generat boală sau în urma întinderii mucoasei anale peste capacitatea ei normală. Apare cel mai frecvent că urmare a scaunelor dure datorate constipației.

Unde se localizează fisura anală?

Fisura anală este cel mai des localizată către spatele orificiului anal, adesea nu poate fi văzută decât după dilatație anală.

Cum se manifestă fisura anală pentru pacient?

Simptomatologia este reprezentată de dureri care apar la sfârșitul eliminării scaunului urmate de perioade de acalmie. Mici sângerări pot însoți simptomele iar persoana afectată poate resimți spasme la nivelul sfincterului anal, inelul muscular de la capătul anusului.

Care este tratamentul în fisura anală?

Fisurile anale se pot vindeca în câteva săptămâni, dacă se iau măsuri pentru menținerea unui scaun moale, prin aportul de fibre și lichide. Menținerea șezutului în apă caldă (30 grade Celsius) câte 10-15 de minute după defecație va ajuta la relaxarea sfincterului, grăbind vindecarea pacientului.