Tratament Boala Crohn Cluj Napoca

Tratament Boala Crohn

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Ne ajutăm pacienții în tratamentul bolii Crohn diagnosticând problema medicală, stabilind un plan de tratament clar, eficient, și asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

consultatii boala crohn cluj napoca

Boala Crohn este un tip de boală inflamatorie intestinală. Provoacă inflamația tractului digestiv, care poate duce la dureri abdominale, diaree severă, oboseală, scădere în greutate și malnutriție. Boala se poate manifesta diferit în funcție de pacient, inflamațiile cauzate de boala Crohn pot implica diferite zone ale tractului digestiv.

Boală Crohn poate fi dureroasă, debilitantă și, uneori, poate duce la complicații care pun viața în pericol. Deși nu există un remediu cunoscut pentru Boala Crohn, terapiile pot reduce semnificativ semnele și simptomele acesteia, pot provoca remisie pe termen lung și chiar vindecarea inflamației.

Semnele și simptomele bolii Crohn pot varia de la ușoare la severe. De obicei se dezvoltă treptat, dar uneori vor apărea brusc, fără avertisment. De asemenea, este posibil să aveți perioade de timp în care nu aveți semne sau simptome (remisie). Când boala este activă, semnele și simptomele pot include:

 • Diaree;
 • Febră;
 • Oboseală;
 • Dureri abdominale și crampe;
 • Sânge în scaun;
 • Afte bucale;
 • Reducerea apetitului și pierderea în greutate;
 • Durere sau drenaj în apropierea sau în jurul anusului din cauza inflamației dintr-un tunel în piele (fistulă anală).

În cadrul clinicii noastre, diagnosticul și tratamentul pacienților cu boala Crohn va fi efectuat cu ajutorul celor mai moderne proceduri folosind echipamente medicale performante de specialitate.

Centrul medical Anastasios din Cluj-Napoca dispune de o echipă medicală specializată în tratamentul paciențior cu Boala Crohn cu o experiență cumulată de peste 25 de ani și sute de pacienți tratați la nivel național.

Medici specialiști tratament Boala Crohn

Înțelegem disconfortul general și durerea ce pot fi cauzate de boala Crohn și suntem aici că să ne ajutăm pacienții, aplicând tratamente moderne și eficiente pentru ca ei să fie bine din nou.

Cauza exactă a bolii Crohn rămâne necunoscută. Anterior, dieta și stresul erau suspectate, dar acum medicii știu că acești factori pot agrava, dar nu provoacă boala Crohn. Mai mulți factori, cum ar fi ereditatea și o defecțiune a sistemului imunitar joacă probabil un rol în dezvoltarea acestuia.

Nu lăsați ca disconfortul și durerea cauzate de Boala Crohn să evolueze într-o problemă de sănătate mai gravă.

Deși tratamentele convenționale pot funcționa în anumite cazuri, este recomandat să cereți opinia unui medic specialist pentru a vă asigura că problema medicală nu poate evolua sau genera alte complicații mai grave.

Boala Crohn poate duce la una sau mai multe dintre următoarele complicații:

 • Ocluzie intestinală;
 • Ulcere;
 • Fistule;
 • Fisură anală;
 • Malnutriție;
 • Cancer de colon;
 • Cheaguri de sânge.

Programați-vă pentru o consultație în clinica noastră și noi va garantăm că veți fi tratat cu toată discreția și atenția pe care o meritați de către echipa noastră medicală specializată în tratamentul bolii Crohn.

Cu toții merităm să fim sănătoși și să ne putem bucura de viață fără discomfort și durere.

Pentru programări, apăsați butonul Programează-te, completați toate datele și veți fi contactat în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile programării.

Programează-te

Pentru programări, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969

Prețuri

Nume Serviciu

Pret (Lei)

Consultație

200

Ecografie abdominală

210

PACHET consultație + ecografie abdominală (10% reducere)

370

Control

150

Rectosigmoidoscopie flexibilă

350

Endoscopie Digestivă Inferioară (Colonoscopie totală) fără sedare

600

Endoscopie Digestivă Inferioară (Colonoscopie totală) cu sedare profundă

1200

Endoscopie Digestivă Superioară (Gastroscopie) fără sedare

600

Endoscopie Digestivă Superioară (Gastroscopie) cu sedare profundă

1200

Polipectomie – polip <1 cm

300

Polipectomie – polip 1-2 cm

500

Polipectomie – polip >2 cm

800

Biopsie  – 1 fragment 

150

Paracenteză diagnostică

500

Paracenteză evacuatorie simplă

500

Paracenteză evacuatorie cu albumină

1800

Torococenteză

700

Cel mai nou centru medical din Cluj-Napoca

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Programează-te