Tratament Atonia Sfincteriană Cluj-Napoca

Tratament Atonia Sfincteriană

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Ne ajutăm pacienții în tratarea atoniei sfincteriene și a durerilor asociate diagnosticând problema medicală, stabilind un plan de tratament clar, eficient, și asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

atonia sfincteriana cluj napoca

Atonia sfincteriană poate apărea din diferite cauze:

  • sarcini multiple
  • constipație cronică
  • o istorie a operațiilor

Se manifestă printr-o scădere semnificativă a tonusului mușchilor rectali, scădere care conduce la următoarele simptome:

  • dificultăți în controlul eliminării gazelor rezultate din procesul digestiei
  • apariția incontinenței, fie ea pasageră sau definitivă
  • sângerări abundente, sângele provenind direct de la nivel intestinal

Centrul medical Anastasios din Cluj-Napoca dispune de o echipa medicală specializată în tratamentul atoniei sfincteriene și a altor afecțiuni proctologice cu o experiență cumulată de peste 30 de ani și mii de pacienți tratați la nivel național.

Medici specializati în tratamentul atoniei sfincteriene

Nu lăsăți disconfortul și durerea cauzată de atonia sfincteriană să evolueze într-o problemă de sănătate mai gravă.

Când pacientul suferă de o atonie sfincteriană în fază avansată, singură metodă de tratament recomandată este de natură chirurgicală: practic, chirurgul reconstruiește mușchii bolnavi, redându-le vechiul tonus și, prin urmare, funcționalitatea.

Însă o astfel de intervenție se poate face doar sub anestezie totală, care și ea vine cu riscurile ei.

Veniți la un control în clinica noastră și noi vă garantăm că veți fi tratat cu toată atenția și discreția pe care o meritați de către echipa noastră medicală.

Cu toții merităm să ne simțim bine și să ne bucurăm de viață fără dureri și disconfort!

Programează-te

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969

Prețuri

Nume Serviciu

Pret (Lei)

Consultație proctologie

225

Control proctologie

150

Cel mai nou centru medical din Cluj-Napoca

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Programează-te

Ce este Atonia Sfincteriană?

consultatii si tratamente atonia sfincteriana centrul medical clinica anastasios cluj napoca

Restricția anală este asigurată de cele două sfinctere: cel intern și cel extern. Dacă mușchii sunt slăbiți și nu mai pot asigura o închidere eficientă, această patologie se numește atonie sfincteriană.

Din ce cauze apare Atonia Sfincteriană?

Atonia sfincteriană poate apărea din diferite cauze, dar cele mai frecvente sunt: sarcini multiple, constipația cronică sau o istorie a operațiilor locale.

Cum se manifestă Atonia Sfincteriană?

Atonia sfincteriană se manifestă prin dificultăți în controlul eliminării gazelor rezultate din procesul digestiei, apariția incontinenței, fie ea pasageră sau definitivă, și sângerări abundente, sângele provenind direct de la nivel intestinal.

Ce se întâmplă dacă nu tratăm atonia sfincteriană la timp?

Când pacientul suferă de o atonie sfincteriană în fază avansată, singură metodă de tratament recomandată este de natură chirurgicală: practic, chirurgul reconstruiește mușchii bolnavi, redându-le vechiul tonus și, prin urmare, funcționalitatea.