Neurochirurgie

Neurochirurgie

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Ne ghidăm pacienții în rezolvarea problemelor medicale prin intervenții sau consultații neurochirurgicale, diagnosticând precis, stabilind un tratament clar, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

consultatii interventii neurochirurgie cluj napoca
Probleme spinale

Problemele spinale, sau ale coloanei vertebrale, de regulă încep cu durere și afectează sau limitează activitatea și confortul de zi cu zi. 
Există o multitudine de probleme ale coloanei vertebrale care se pot manifesta în același fel dar care nu au și același tip de tratament. Primordial pentru noi este identificarea sursei problemelor și îndrumarea spre tratamentul adecvat.

Dintre patologii, unele sunt generate de stilul de viață (ex. statul în exces pe scaun, lipsa mișcării regulate) sau modificări ale țesuturilor organismului care determină o îmbătrânire prematură a structurilor coloanei vertebrale care poate degenera în probleme serioase.

Probleme cerebrale

Progresul tehnologic (IRM, CT) și disponibilitatea acestor investigații a făcut ca tumorile cerebrale să fie mult mai vizibile decât în trecut, fapt ce a dus către un număr crescut de pacienți, identificați cu afecțiuni cerebrale în stadii de debut.

Intervențiile chirurgicale minim-invazive și aparatura de ultimă performanță duc către gesturi mai eficiente pentru pacient, generând rezultat maxim cu riscuri minime.

În ziua de azi, multe probleme nu mai sunt o sentința pentru pacient, acum reușind să ne adresăm acestor probleme mai rapid, suntem mai eficienți în controlul afecțiunii pacientului astfel încât să obținem un rezultat optim.

Medici neurochirurgie

Unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din Cluj-Napoca, Doctor Aurel Oșlobanu, te așteaptă la Clinica Anastasios pentru consultații complete sau controale post-operatorii.

Programează-te

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969

Prețuri

Nume Serviciu

Pret (Lei)

Consultație

300

Control

150

Cel mai nou centru medical din Cluj-Napoca

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Programează-te