Chirurgie Plastică

Chirurgie plastică

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Ne ajutăm pacienții să-și rezolve problema medicală oferind cele mai înalte standarde de practică ale chirurgiei plastice din Cluj-Napoca, redând pacienților noștri frumusețea, naturalețea și încrederea de sine.

Chirurgie plastica Cluj-Napoca Anastasios

Chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă

Chirurgia plastică este o specialitate chirurgicală care implică restaurarea unei părți a corpului uman.

Chirurgia plastică are două componente principale: chirurgia plastică reconstructivă, care se referă la refacerea funcției și a aspectului corpului uman după o boală sau un accident și chirurgia estetică care este în principal schimbarea aspectului la alegerea individului.

 Microchirurgia reconstructivă se referă la orice intervenție chirurgicală efectuată sub mărirea unui microscop. În legătură cu chirurgia plastică și reconstructivă, microchirurgia a permis mult mai multă precizie în multe proceduri și a extins foarte mult gama de proceduri pe care chirurgii le pot efectua în siguranță și eficient.

Puteți solicita ajutorul specialiștilor noștri dacă aveți afecțiuni la nivelul corpului care au rezultat din:

  • Rănire;
  • Infecție;
  • Aveți anomalii de dezvoltare;
  • Defecte de naștere;
  • Semne în urma unor boli;
  • Tumori.

Medici specialiști chirurgie plastică

Chirurgia estetică

Frumusețe, artă, naturalețe, încredere în sine, redarea tinereții sunt unele dintre cele mai frecvente concepte folosite în prezent pentru a descrie chirurgia estetică. Medicina estetică este o disciplină în continuă expansiune și perfecționare la nivel global. Stabilirea unei relații de încredere între medic și pacient este, din acest motiv, esențială.

În clinica Anastasios, chirurgii plasticieni vor pregăti, împreună cu tine, cel mai bun plan pentru atingerea “perfecțiunii”, așa cum ti-o imaginezi tu, dar, în deplină concordanță cu bunele practici medicale, astfel încât frumusețea ta exterioară să se bazeze, în primul rând, pe sănătatea corpului tău.

Galerie foto

Pentru programări, apelați:

0364 969

sau

0771 547 033

Prețuri

Nume Serviciu

Pret (Lei)

Consultație

250

Cel mai nou centru medical din Cluj-Napoca

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Programează-te