Chiropractica

Chiropractica

Centrul medical Anastasios Cluj-Napoca

chiropractica Dureri de spate

Noi, in Clinicile Anastasios, credem cu fermitate in sănătatea „întregului corp”, începând cu coloana vertebrală și sistemul nervos. Prin ajustări segmentare specifice, postura corectivă, întărirea mușchilor și terapii suplimentare, scopul nostru si al chiropracticienilor nostri este de a vă face să trăiți viața la cel mai inalt nivel.

De la dureri de cap pana la dureri de picioare, chiropractica le poate trata pe toate, prin proceduri si planuri de tratament bine stabilite de specialisti. Cele mai des intalnite afectiuni pe care le putem trata sau ameliora sunt:

 • Dureri in zona capului/gatului.
  Nerv ciupit (compresie nervoasa), hernii de disc cervical, postură, durere maxilară, migrenă și dureri de cap de tensiune
 • Dureri lombare
  Sciatica, nervul ciupit, stenoza lombară, stenoza coloanei vertebrale, spondilolisteza, artrita, boala degenerativă a articulațiilor / discului, herniile de disc lombare, durerea sacroiliacă
 • Dureri de umăr
  Sindrom de apertura toracică, leziuni excesive ale umărului, umăr înghețat, tendonită / leziuni ale manșetei rotatorilor, leziuni ale plexului brahial, bursită a umărului, pre / post chirurgie.
 • Dureri de șold
  Durere de șold, bursită de șold, afectare de șold, sindrom de bandă IT, sindrom de piriformă, lacrimi labrale, artrită de șold, șold post-chirurgical.
 • Durerea cotului / încheieturii mâinii / mâinii
  Amorțeală la braț, amorțeală a mâinilor, sindrom de tunel carpian, încheietură, durere de cot, cot de golf, cot de tenis.
 • Durere la gleznă / picior
  Fasciită plantară, entorse la gleznă, tendonită a lui Ahile, atele tibiei, leziuni generale la gambă și gleznă.
 • Durerea la genunchi
  Dureri de genunchi pre / post chirurgie, leziuni de menisc, dureri generale de genunchi, leziuni ale hamstringului, genunchiul alergătorului.

Dotarile tehnologice de ultima generatie si personalul medical de top va vor asigura planuri de tratament cu maxim de confort si eficienta.

Medici Chiropracticieni

Centrul medical Anastasios din Cluj-Napoca dispune de unii dintre cei mai experimentati medici proctologi din Romania, cu peste 15 ani de experienta in tratarea hemoroizilor, fisurilor anale si ale celorlalte afectiuni proctologice. Diagnosticul si tratamentul vor fi efectuate cu ajutorul celor mai moderne proceduri, non-invazive si fara durere pentru pacienti.

Medici specialisti chiropractica

Tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune. Suntem aici să te ajutam.

Programează-te